Tavaszi hírek, karbantartás

Egyesületünk kitüntetésben részesült, és elkezdtük a tavaszi felkészülést is.

tavasz 2020

 

Szekszárd város Büszkesége lettünk!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy egyesületünk januárban Szekszárd Megyei Jogú város Közgyűlése által alapított „Szekszárd Büszkesége” oklevelet vehetett át. Kitüntetést kapott Morvai Tibor pilóta is „Szekszárd büszkesége „ lett, a díjakat egy nagyszabású rendezvényen vehettük át a polgármestertől. Ezúton is gratulálunk Tibinek.

Tolna Megyei Önkormányzat „Mecénás díj” átadójára is hivatalosak voltunk, sajnos itt nem nyertünk díjat (egy díjat adtak át).

Mivel az időjárás nem igazán kedvezett, így a januári 2. klubos repülés elmaradt, majd ha az idő engedi és lesz kellőszámú jelentkező, bepótoljuk az elmaradást.

Elkezdtük a tavaszi karbantartást...

Mivel még nem kezdődött el a szezon a karbantartásé a fő szerep.  Vasárnap a lelkes csapat a reptéren az erős szél miatt megdőlt kerítés javítását kezdte meg. Akinek ideje engedte kivette részét a munkából.

A folytatás következik, mivel még hiányoznak elemek és azok legyártása időt vesz igénybe.

Hátra van még az autók és a szélmotor javítása, karbantartása.

A klub életéhez szükséges minden fontosabb munkafázisnak meg lett a felelőse.

 

 

tavaszi karbantartás 2020

 

Február 27-én megtartottuk évi első klubgyűlésünket. Új tagokat vettünk fel, a nem aktív tagokat töröltük tagjaink közül.

Döntöttünk több aktuális kérdésről. Csatlakozni kívánunk a Repülő és Légisport Szövetséghez, ehhez benyújtjuk a belépési nyilatkozatunkat.

Tagjelölteket is regisztráltunk, őket az elvégzett munkájuk után vehetünk fel klubtagnak.

Új tagok felvételéről is döntöttünk, új tagok: Nagy Julianna Mária, Szommer Kata, Gerőfi Péter.

 

 

 

COVID-19

Március végén kezdtük volna meg a repülési idényünket, de sajnos ezt a kialakult járványhelyzet keresztül húzta és ezért bizonytalan ideig felfüggesztjük az utas repüléseket.

 


Galéria