Egyesületünk évzáró összejövetele

Egyre többen vagyunk akik nagyon szeretik, és megszerették ezt a sportot. Egyesületünk tagjainak száma alakul az optimálishoz, de várjuk még a lelkes jelentkezőket. Idén is megtarottuk évzáró összejövetelünket, ami nagyon jól sikerült...

évzáró

 

A munkát megosztjuk, mindenkire hárul feladat. Van aki a pénzügyeket intézi, van aki pályázatokat ír, van aki szervez, van 5 képzett pilótánk és még képezünk új növendéket is, a többiek a ballon repüléshez való előkészítésében és pakolásban veszik aktívan részüket. Talán egyesületünkben van az ország legidősebb pilótája ( Morvai Tibi ) aki fáradságot nem kímélve a mai napig részt vesz mindenben, azt hiszem neki ez a mindene. Remélem sok követője lesz.

 

murexin-kulcstartoElég jó évet zártunk, sok repülésünk volt, versenyeken, találkozókon is részt vettünk. Tibi sok éves tapasztalata és segítő készsége, és Laci munkája sokat segített, hogy fejlődni tudjuk.

Szombaton tartottuk egyesületünk év végi záró összejövetelünket. Délelőtt repülés volt tervezve, de ezt a programot elnapoltuk.

Év közben – ha az idő engedte – számtalan repülést hajtottunk végre, hétvégenként általában 3-at. A csapat nagy része kivette a részét a munkából. Ki így, ki úgy segítette az egyesület munkáját. Most szombati program a lazításról, közös eszmecseréről, vidámságról szólt.

 

 

Keresztes Laci volt a házigazda, Turányi Gábor a főszakács.bogrács

Volt finom marhapöri, a lányok szorgos kezének köszönhetően sok finom süti, na meg bor, sör , pálinka, jó hangulat…smile. Mindenki jól érezte magát. Sajnálhatják akik nem jöttek el, jó buliból maradtak ki, na majd legközelebb….

Igyekeztünk a rend rakásban is részt venni, de másnapra azért maradt dolga a Lacinak is, serénykedett mikor kimentünk a kocsikért.

Az idő is kedvezett a bográcsozáshoz, sajna Csabinak el kellett mennie, így Ő csak az előkészületekbe segített be, a végeredményt nem kóstolta.

 

 

 

Köszönjük az egész évi munkátokat, terveink szerint még fejlődünk ( de ez még nem nyilvános … smile) !

A csapat minden tagjának kellemes ünnepet és boldog új évet kívánunk !

 

Szigeti Júlia elnök Morvai Tibor elnökségi tag, Keresztes László elnökségi tag

 


Galéria