FÜGGESZKEDÉS RÉSZLETEK

A függeszkedés kötött repülést jelent. Nagyszerű látványossága lehet különféle rendezvényeknek. Ilyenkor a ballon 3 kötéllel van kikötve és felfújás, beállítás után a kikötés mértékéig felemelkedve nézhetnek körbe az utasok. Pár perc elteltével visszasüllyed a felszállóhelyre és utasokat cserélve újra felemelkedik. 


 ÁR:

1 óra esetén: 100.000,- Ft/óra

2. óra díja: 90.000,- Ft/óra

3 óra vagy a fölött 80.000,- Ft/óra 

(az ár bruttó ár)

Készenléti díj függeszkedés esetén: 15.000 Ft / óra ( készenléti díjat csak abban az esetben számolunk fel ha a ballont valamilyen okból nem tudjuk felállítani - pl. időjárási körülmények - de továbbra is a helyszínen kell várakoznunk) 


 IDŐTARTAM:

1 órától igény szerint 3 vagy több óra hosszáig. Akár az estébe nyúlva is, mert a kivilágított ballon nagyon szép látványt nyújt!


DÁTUM:

Egész évben igénybevehető az aktuális időjárási körülményeknek megfelelően!


FELSZÁLLÁS IDEJE:

A reggeli repülés napkelte után 1-2 órával az esti pedig napnyugta előtt 2-3 órával történik. Mindig a pilóta dönti el az adott időjárásnak és helyi adottságoknak megfelelően!


 FELSZÁLLÁS HELYE:

A megrendelőnek kell biztosítania egy területet ami minimum egy kézilabda pálya nagyságú és akadálymentes. Természetesen időjárástól is függ, de minél nagyobb a terület anál magasabbra tudunk emelkedni, persze ennek is van felső korlátja! 

Klubunk Szekszárdon üzemel Tolna megyében. Amennyiben Szekszárd 20 km-es vonzáskörzetén kívűl szeretne repülni akkor 130 ft/km kiszállási díjat kell fizetni a kivonulás miatt.


 IDŐJÁRÁS:

A függeszkedés sikeressége legtöbbször az időjáráson múlik. Kizáró tényezők lehetnek:

- erős szél : maximum szélerősség 0-2 m/s

- csapadékos időjárás

- termikes idő: általában azért szoktunk reggeli vagy esti órákban függeszkedni, hogy kizárjuk a termikes időjárást

- túl nedves felszállóhely: a ballon károsodása miatt száraz pocsolyáktól mentes terület szükséges


 

Nagy Gábor

utasszervező

+36 70/587 3512

 

Jó repülést, kellemes időtöltést!

 

Megrendelem

 

logo